Gerard Joling bezig met eigen boek

Door Redactie
Gerard Joling bezig met eigen boek

Wat Gordon kan, kan Gerard ook. En dus besluit de zanger als 'reactie' op Gordon's biografie ook een boek uit te brengen. "Er wordt aan gewerkt."

Maar waar het boek van zijn 'valse zuster' vol zit met pittige uitspraken, lijkt Gerard het een stuk rustig aan te willen pakken. "Ik denk dat het bij mij iets positiever wordt." En hoewel de zanger in zijn boek netjes blijft, kan hij het toch niet laten om nog even uit te halen naar Gordon. "Het gaat in eerste instantie om de echte grote sterren.”

Ontmoetingen

Wat hij dan wel precies gaat schrijven, is nog een beetje onduidelijk. Wel laat hij doorschemeren dat zijn vele ontmoetingen met de echte grote sterren hoogstwaarschijnlijk een belangrijke rol in het boek zal spelen. Of dat het boek dit jaar nog in de winkels ligt, lijkt vooralsnog onwaarschijnlijk. "Ik kan niet zeggen wanneer het komt, maar het gaat er zeker komen.”

We zijn benieuwd!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Gerard Joling bezig met eigen boek

Bron: Telegraaf | Beeld: Peter Smulders