George Clooney vreesde ooit voor het huwelijk

Door Redactie
George Clooney vreesde ooit voor het huwelijk

George Clooney heeft heel wat vrouwen versleten, maar nooit eerder wist een dame hem zo te betoveren als de beeldschone Amal. De acteur gooide al zijn huwelijkstwijfels overboord en deed haar een aanzoek. Niet zonder angst, bekent hij nu.

'Ik denk helemaal niet na over trouwen,’ antwoordde George Clooney (57) tot een paar jaar geleden op de vraag of hij ooit nog de gang naar het altaar wilde maken. Nadat zijn huwelijk met actrice Talia Balsam in 1993 na vier jaar was gestrand, táánde de acteur niet meer naar een boterbriefje. ‘Ik trouw nooit meer. Mijn grote angst is dat ik als echtgenoot niet voldoe en dat wil ik mezelf en een ander niet aandoen.’ Dat weerhield George er niet van om wél talloze romances aan te gaan. ‘Iedereen weet dat ik mijn ogen niet bepaald dichthoud als het om vrouwen gaat.’ Zijn vrees om op één knie te gaan voor Amal, bleek echter totaal ongegrond. De mooie brunette wilde niets liever dan trouwen. In romantisch Venetië gaven de twee elkaar in september 2015 het jawoord. Een dolgelukkige George vertelde destijds: ‘Ik wilde niet eindigen als een bejaarde vrouwenversierder. Amal heeft mij van dat lot gered… Ik heb nooit durven dromen dat ik ooit nog de ware zou tegenkomen, maar zo zie je maar! Ik kan niet meer zonder Amal.’

Dit verhaal komt uit Story editie 23. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

George Clooney vreesde ooit voor het huwelijk

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders