Gender reveal: Roy Donders en vriendin Michelle maken geslacht baby bekend

Gender reveal: Roy Donders en vriendin Michelle maken geslacht baby bekend

Roy Donders en zijn vriendin Michelle hebben hun gender reveal achter de rug. Aan de wereld maakte het stel vrijdag bekend dat ze in verwachting zijn van een meisje. Het hele spektakel werd flink gevierd, zoals we dat van Roy Donders gewend zijn.

Gender reveal

De groots gevierde gender reveal is te bekijken in een video op het YouTube-kanaal van Roy. ‘Het is een meisje!’, maakt hij bekend. ‘Wij zijn heel blij, ook al hoopte Michelle op een jongen.’ Michelle voegt daar aan toe dat ze zeker heel blij is om een meisje te krijgen. Echter heeft ze al een dochtertje en had een jongen het plaatje meer compleet gemaakt in haar ogen. Voor Roy is het de eerste keer dat hij vader wordt.

Gestopt met pil

Roy is al een tijd gelukkig met zijn Michelle. In eerste instantie kwam de relatie voor velen als een shock, aangezien hij hiervoor alleen maar mannen gedatet had. Het stel was bezig met allerlei toekomstplannen. Ook het krijgen van een kindje was een wens van de twee. Echter hadden ze niet verwacht dat dit zó snel zou gebeuren.

Michelle was pas een maand met de pil gestopt, omdat Roy traag zaad zou hebben volgens artsen. ‘Van langzaam werkend traag zaad naar superzaad. Dat is ook apart’, zei Roy. Ook Michelle kon het niet geloven dat ze na een maand al zwanger was. ‘Dat kan toch niet!’ Het nieuws moest bij Roys vriendin nog even bezinken, zoals je kon zien in Roys YouTube-vlog. ‘Heel leuk, maar ik ben wel in shock’, besloot Michelle.

Bekijk hier de video van de gender reveal.

Bron: Shownieuws, YouTube | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.