• Liefde

Gemist? Jennifer Hoffman en vriend ouders geworden van zoontje

Door Redactie
Gemist? Jennifer Hoffman en vriend ouders geworden van zoontje

Jennifer Hoffman en haar Amerikaans-Franse vriend Dorian Geis hebben een zoontje gekregen. Cooper is vrijdag geboren, zo laat de actrice op Instagram weten. Het stel is 'vreselijk verliefd'.

'Terwijl iedereen in de ban is van de sneeuw en het Nederlandse winterweer, zijn wij al vanaf 5 februari 00.22 uur volledig in de ban van onze zoon Cooper', schrijft Hoffman. 'We zijn zo vreselijk verliefd. Hij is de knapste baby die ik ooit heb gezien en hij ruikt het allerlekkerste van de hele wereld. Voor altijd.'

Eerste kindje

Het is het eerste kindje van Hoffman en Geis. Vorig jaar maakten de twee bekend in verwachting te zijn. De Luizenmoeder-actrice grapte toen bezig te zijn 'met de grootste internationale productie' van haar leven.

Thuis bevallen

Hoffman laat weten thuis te zijn bevallen. 'Met een geweldig team dat ik tot in de eeuwigheid dankbaar ben in de, soms dappere, keuzes die ze gemaakt hebben. Ze hebben mij gezien en naar onze zoon geluisterd. Meer had ik niet kunnen wensen'.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.