Gemeente Bronckhorst zwijgt over problemen met Meilandjes

Door Redactie
Gemeente Bronckhorst zwijgt over problemen met Meilandjes

De gemeente Bronckhorst wil niet inhoudelijk reageren op berichten over problemen tussen de gemeente en de familie Meiland. 'We gaan niet in op individuele zaken', laat een woordvoerder desgevraagd weten.

De Meilandjes en Bronckhorst liggen met elkaar in de clinch over het bestemmingsplan van hun pas gekochte erf in Hengelo. Waar de problemen precies liggen is niet duidelijk. 'Wij raden mensen altijd aan voor aankoop van een perceel goed uit te zoeken welke mogelijkheden binnen het bestemmingsplan passen', wil de gemeente alleen zeggen.

Op termijn vertrekken

Door de problemen willen de Meilandjes 'op termijn' weer vertrekken, zo liet Erica Meiland eerder woensdag weten aan NU.nl. De familie kocht het erf waarop drie verschillende gebouwen staan vorig jaar. De bed and breakfast in Frankrijk, waarmee Martien en Erica landelijke bekendheid vergaarden, staat nog altijd te koop.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.