Geliefden raakten elkaar kwijt tijdens haar ziekteproces, maar: geen vechtscheiding voor Nicolette Kluijver

Door Redactie
Geliefden raakten elkaar kwijt tijdens haar ziekteproces, maar: geen vechtscheiding voor Nicolette Kluijver

Toen Nicolette Kluijver de diagnose longkanker kreeg, had dat vanzelfsprekend een enorme impact – ook op haar huwelijk met plastisch chirurg Joost Staudt. Zij hebben geprobeerd om samen te blijven, maar dat is niet gelukt. Ondanks alle emoties doen de twee er echter alles aan om de scheiding in goede harmonie te regelen.

Verlangen naar creativiteit

Nicolette Kluijver (36) hield als tiener al van de camera. Ze was model voor topmerken, waarna ze figureerde in Goede Tijden, Slechte Tijden. Toen Nicolette de kans kreeg om bij BNN tv-presentatrice te worden, greep ze die meteen aan. In 2014 stapte ze over naar RTL, waar ze met veel plezier Expeditie Robinson en RTL Boulevard presenteert. Maar gaandeweg kreeg Nicolette het verlangen om meer uiting te geven aan haar creativiteit. ‘Ik wilde een kinderprogramma maken waarin dieren centraal staan.

Maakproces 

Vooral dat maakproces, het zelf doen, wilde ik heel graag,’ zegt Nicolette in Flair. ‘Ik had geen productieteam achter me staan, ik wás het productieteam. En de regisseur, presentator, chauffeur en cateraar.’ Het resultaat mag er zijn. Dierenpret met Nicolette is een informatieve Videoland-kinderserie over huis- en boerderijdieren. De programmareeks is Nicolette op het lijf geschreven: bij haar thuis in Ouderkerk aan de Amstel is het een heuse beestenboel. ‘Ik dacht laatst wel: waar ligt de grens? Wanneer ben ik nou zo’n gekkie geworden met veel te veel dieren in huis?'

Beeld: Peter Smulders

Dit artikel komt uit Story. Editie 42 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.