• Liefde

Geliefde van Big Brother-deelnemer Jerrel ernstig bedreigd: ‘Ze willen mij in elkaar slaan’  

Door Redactie
Geliefde van Big Brother-deelnemer Jerrel ernstig bedreigd: ‘Ze willen mij in elkaar slaan’  

Terwijl Jerrel veilig binnen de muren van het Big Brother-huis zit, gaat zijn geliefde thuis door een hel. Aan Story vertelt Jovanni in welke nachtmerrie hij is beland. 

In het Big Brother-huis heeft deel-nemer Jerrel (25) al voor heel wat opschudding gezorgd. Nadat hij een huisgenoot meerdere keren met opzet in het gezicht boerde, kreeg hij zelfs een waarschuwing van de programmamakers. Jerrels misdragingen hebben kwaad bloed gezet bij een aantal Big Brother-fans. Met alle gevolgen van dien.

Onveilig

Jerrels geliefde Jovanni is het doelwit geworden van bedreigingen. ‘Het is vrij ernstig,’ vertelt Jovanni aan Story. ‘Ik word nu elke dag bedreigd. Dat varieert van mensen die me dood wensen tot berichten dat ze mij in elkaar komen slaan.’ Intussen verblijft Jerrel in het Big Brother-huis en weet dus niet in wat voor nachtmerrie zijn geliefde is beland. ‘Als hij zou weten dat onze veiligheid in het geding is, dan zou Jerrel meteen het huis uitgaan. Ik wil ook niet dat hij straks na zijn deelname niet meer veilig over straat kan. Hij heeft altijd gezegd dat als het tot dit soort dingen zou leiden, het voor hem niet meer hoeft. Als ik hem zou kunnen bereiken om hem alles te vertellen, dan zou hij meteen naar huis komen. Zeker nu het ook zo’n impact heeft op mijn leven. Ik ben door al die bedreigingen zo angstig dat ik nauwelijks nog kan slapen en bijna niet meer kan eten.’

Beeld: RTL/ Ingo Calì | Door: Matthijs AlbersDit artikel komt uit Story. Editie 07 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Beeld: RTL/ Ingo Calì | Door: Matthijs Albers

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.