• Showbizz

Geert Wilders werkt aan de kilo's

Geert Wilders kilo's verliezen

Geert Wilders is volop campagne aan het voeren om met zijn partij meer zetels te bemachtigen in het Europees Parlement en dat vereist natuurlijk een topconditie. De PVV-leider werkt dan ook hard aan zijn kilo's en volgt momenteel een speciaal dieet.

"Ik ben bijna vijftien kilo afgevallen in een paar maanden tijd en dat was ook hard nodig", zegt Wilders in het ochtendprogramma Goedemorgen Nederland. "Dat was ook hard nodig, moet ik zeggen", voegt hij eraan toe.

Tips van Wilders

Volkszanger Wolter Kroes, die ook te gast is in de uitzending, vraagt de politicus om tips. Het draait vooral om discipline, volgens Wilders. En verder "weinig eten en veel eiwitten". 

Vanaf februari is Wilders al 13 kilo lichter. Maar hij is er nog niet, want hij streeft ernaar om 15 kilo in totaal te verliezen. Hij is erg blij met zijn dieet. "Ik voel me een stuk lekkerder", aldus Wilders.

Geert Wilders werkt aan de kilo's

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: WNL | Beeld: Peter Smulders