• Showbizz

GeenStijl roept op: kijk allemaal naar Twan Huys

Door Redactie
GeenStijl roept op: kijk allemaal naar Twan Huys

GeenStijl is een actie gestart om het geplaagde programma RTL Late Night met Twan Huys aan meer kijkers te helpen. De website plaatste woensdagochtend een oproep om massaal te gaan kijken, onder de noemer #WijKijkenTwan.

'We zijn het allemaal wel geweest, ooit', staat in het pleidooi. 'De voetballer die eindelijk mocht meedoen bij het eerste en in de laatste minuut voor open doel miste. De jongen die om acht uur nog steeds wacht op het meisje dat om zeven uur in het restaurant zou zijn. De jongen die de telefoon opneemt en aan de stem van de conrector hoort dat het niet genoeg was. Dan heb je geen trap na nodig, maar een aai over je bol.'

Diepterecord

De kijkcijfers van de talkshow laten al weken te wensen over. Huys bereikte maandagavond een diepterecord met 188.000 kijkers. Huys verving deze zomer Humberto Tan omdat RTL niet tevreden was over de kijkcijfers van het programma onder leiding van Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

GeenStijl roept op: kijk allemaal naar Twan Huys

Bron & beeld: ANP