• Borsato

Geen wereld zonder Leontine: Marco kan ex-vrouw nog altijd niet laten gaan

Door Redactie
Geen wereld zonder Leontine: Marco kan ex-vrouw nog altijd niet laten gaan

Op Valentijnsdag maakte Marco Borsato (54) maar weer duidelijk dat hij Leontine (53) graag terug zou willen. Want zijn ex-vrouw is en blijft zijn grote liefde. Ook nu weer zou de zanger via Instagram een poging doen om haar terug te winnen.

Shownieuws merkt namelijk op dat Marco zijn nummer Kleine Oneindigheid deelt in zijn Stories. Nu staat het de zanger natuurlijk vrij om zijn eigen muziek te delen, maar de tekst in dit nummer is op zijn minst opvallend te noemen.

Leeg zonder jou

Zo zingt Borsato onder meer over het feit dat hij diegene nog steeds elke dag om zich heen voelt. 'Al weet ik dat dat niet zo is. Zo groot het gevoel, zo groot het gemis.' Maar daar houdt het niet op. 'Want al voelen de dagen vaak leeg zonder jou, zijn de nachten veel kouder alleen. Het beeld van jou naast me, sleept me er steeds weer doorheen.' 

Kleine Oneindigheid

Het nummer sluit af met de toepasselijke woorden: 'En al ben ik je soms even kwijt, dan vind ik je terug in zo'n kleine oneindigheid.' Het zou natuurlijk toeval kunnen zijn, maar aangezien de zanger afgelopen zondag nog een eerbetoon bracht aan Leontine, is het wel opvallend te noemen.

Moeilijke periode

De afgelopen periode is niet zonder slag of stoot gegaan voor de zanger. In het begin van 2020 kondigden hij en zijn vrouw Leontine hun scheiding aan. Hij zou verschillende affaires hebben gehad, onder wie met pianiste Iris Hond. Daarna bleek dat Marco kampte met een burn-out. Nadat dat uitkwam, gingen hij en Leontine, een maand later, na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar.

Hoop voor de toekomst

Toch bleven fans na de scheiding hoop houden. Marco en Leontine bleven in harmonie met elkaar omgaan, niet alleen vanwege hun kinderen Luca (22), Senna (19) en Jada (18). Marco eet geregeld mee bij Leontine en de kinderen en Leontine kwam afgelopen zomer naar het 75e verjaardagsfeest van Marco’s moeder Mary. Dat de liefde tussen de twee er nog altijd is, wás en ís duidelijk.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.