Geen spat veranderd: zo zag MAFS-Martijn er vroeger uit

Martijn maakte dit seizoen meteen indruk toen hij de trouwzaal van Married at First Sight kwam binnenlopen. 

MAFS-Martijn

Hij werd gekoppeld aan Nicole en wat bleek: de twee hadden gezamenlijke vriendinnen. Een bijzonder toeval, of toch niet helemaal? Toch weten we allemaal dat het snel verkeerd afliep met dit stel. De bom barstte meerdere malen en een vervroegde scheiding was het feit. 

Maar dat betekende niet dat we van Martijn en Nicole af waren. Nog meerdere malen lieten ze zich zien in het programma. Tijdens het koppelsweekend ging Martijn zelfs voor een tweede kans en flirtte erop los met Patricia

MAFS-deelnemers op Instagram

Inmiddels zijn alle eindgesprekken geweest en is het MAFS-seizoen echt tot een eind gekomen. Maar niet getreurd: de kandidaten van het afgelopen seizoen zijn heuse BN'ers geworden en zijn net zoals de grote sterren gewoon op Instagram te volgen. En daar kom je nog wel eens een pareltje tegen. 

Jonge MAFS-Martijn

Martijn - die inmiddels na de scheiding van Nicole weer gelukkig in de liefde blijkt te zijn - liet tijdens zijn deelname veel zien van zijn Italiaanse avontuur. Maar ook nu blijft hij lekker in de spotlights staan. Zo ging hij carnavallen met een groot deel van de MAFS-kandidaten en is hij laatst uiteten geweest met zijn twee dochters. Maar als je een klein beetje naar beneden scrolt, loop je tegen een heel opvallend filmpje aan. 

Praatjes

In die video zien we een jonge Martijn van nog maar 19 jaar oud. En wat blijkt: hij is echt geen spat veranderd! '30 kerstmissen geleden...', schrijft de oud-deelnemer bij de post. Ook plaatst hij de hashtag 'praatjes' bij de video. En daar heeft hij helemaal gelijk in. Waar het gesprek met zijn vrienden destijds over ging is niet helemaal duidelijk, maar we herkennen zijn gebrabbel meteen terug. 

Bron: Instagram Martijn Prins

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!