• Hazes
  • Liefde

Geen grote bruiloft voor Roxeanne

Door Redactie
Geen grote bruiloft voor Roxeanne

Roxeanne en Erik zijn nu alweer een tijdje verloofd. Door de komst van de kleine Fender werden de trouwplannen nog even op een laag pitje gezet. Maar nu begint Roxeanne steeds meer na te denken over de grote dag.

Eerder liet ze al los dat ze best in Las Vegas zou willen trouwen, maar mocht het daar plaatsvinden, dan wordt het een klein feestje. Erg veel vrienden om uit te nodigen heeft het stel namelijk niet over. Aan Frank van der Lende vertelt ze: 'Neem een kind en je ziet ineens wie je echte vrienden zijn. Dat werkt echt zo. We zijn echt enorme loners samen.' Haar moeder Rachel is er natuurlijk wel gewoon bij. 

Even wachten

Toch zal de grote dag nog wel even duren. Niet alleen wil de zangeres eerst zelf wat fitter worden, ook is het een droom om Fender een rol te kunnen geven in de bruiloft. 'Ik vind het ook leuk dat Fender straks de ringen zal kunnen brengen', aldus Roxeanne.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Geen grote bruiloft voor Roxeanne

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders