Géén bonje met Bonnie, maar: Peter Koelewijn: ‘Ik zie mijn kinderen niet meer...’

Door Redactie
Géén bonje met Bonnie, maar: Peter Koelewijn: ‘Ik zie mijn kinderen niet meer...’

Het zijn heftige tijden voor Peter Koelewijn. Net nu hij herenigd is met zijn goede vriendin Bonnie St. Claire, met wie de 80-jarige zanger vijf jaar geen contact had, ziet hij zijn twee kinderen en kleinkinderen niet meer.

Verwijten

In het geval van Bonnie St. Claire is geen nieuws, goed nieuws. De 71-jarige zangeres is al geruime tijd gestopt met drinken en leeft een teruggetrokken bestaan in haar woonplaats Aalsmeer. Toch kwam Bonnie vorige week, tegen wil en dank, weer in het nieuws. Dat had alles te maken met enkele verwijten van zanger Peter Koelewijn (80), die door een kennelijk minder goed geïnformeerd dagblad als ruzie werden geïnterpreteerd. Want als Bonnie wordt geconfronteerd met de vermeende ruzie met Peter, reageert ze vol verbazing tegenover Story. ‘Dit slaat nergens op! Ik heb helemaal geen ruzie met Peter.’

Gepikeerd

Feit is wel dat Bonnie en Peter elkaar vijf jaar niet spraken. Tót vorige week. ‘Ik heb Bonnie vorige week woensdag gebeld,’ vertelt Peter aan Story. ‘We hebben geen ruzie. Ik was alleen gepikeerd, omdat Bonnie vijf jaren geleden niet kwam opdagen op het feest ter ere van mijn vijfenzeventigste verjaardag, waar ze ook nog eens zou optreden, en naderhand niets van zich liet horen.’ Maar toen Peter en Bonnie elkaar vorige week na vijf jaar weer aan de lijn hadden, was het alsof ze nooit uit elkaars leven waren verdwenen.

Beeld: Peter SmuldersDit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Géén bonje met Bonnie, maar: Peter Koelewijn: ‘Ik zie mijn kinderen niet meer...’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.