Gal Gadot krijgt een rol in finale Eurovisiesongfestival

Door Redactie
Gal Gadot Wonder Women

Gal Gadot bedankte voor de kans om het komende Eurovisiesongfestival in Tel Aviv te presenteren, maar is volgende maand toch van de partij tijdens de wereldberoemde liedjescompetitie.

De Israëlische actrice, bekend van de titelrol in Wonder Woman, heeft een rol in de finale. Dat heeft de organisatie maandag gezegd tijdens een bijeenkomst voor de pers in Israël, meldt The Jerusalem Post.

Wat voor rol?

Het is nog niet duidelijk of Gadot, volgens songfestivalregisseur Yuval Cohen "de beroemdste Israëlische actrice in de hele wereld", daadwerkelijk op het podium verschijnt of in een vooraf gemaakte video. Cohen wilde nog niet te veel kwijt over haar precieze rol. In het presentatieteam van het songfestival zit wel een andere bekende naam: topmodel Bar Refaeli.

Madonna

Cohen zei maandag ook dat de komst van Madonna nog steeds niet helemaal in kannen en kruiken is. "De onderhandelingen zijn bijna afgerond", zei hij. "Ik hoop dat ze komt." Vorige week kondigde concertorganisator Live Nation aan dat Madonna komt optreden in de finale van het songfestival. Ook enkele anonieme bronnen wisten dat te melden aan Israëlische media.

Oud-winnaars

Maandag maakte de Israëlische omroep KAN ook bekend welke artiesten er optreden tijdens de drie liveshows. Zo zingt de winnares van vorig jaar, Netta, haar winnende liedje Toy en haar nieuwe single. Ook onder anderen Conchita Wurst en Måns Zelmerlöw, winnaars in 2014 en 2015, zijn van de partij. Verder werd de komst van Dana International, die voor Israël won in 1998, bevestigd. Zij kondigde dat vorige week zelf al aan toen ze optrad tijdens Eurovision in Concert in Amsterdam.

Gal Gadot krijgt een rol in finale Eurovisiesongfestival

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP