• GTST

Gaby Blaaser wil op cover kersteditie Playboy

Door Redactie
Gaby Blaaser wil op cover kersteditie Playboy

Gaby Blaaser ziet het wel zitten om naakt te poseren voor de Playboy. Maar voordat dat gebeurt heeft de 32-jarige actrice wel twee eisen: ze wil op de cover en het moet het kerstnummer zijn van het mannenblad.

'Ik ben wel eens gevraagd en ik heb altijd nee gezegd', aldus de oud-soapie op de bank bij het YouTube-programma Club Hub. Maar Gaby is van gedachten veranderd. 'Nu ineens denk ik: "oh, het lijkt me best wel tof".'

Kerstnummer

Maar voordat ze haar kleren uittrekt, zijn er twee voorwaarden. 'Ik zou wel een kerstnummer willen doen en dan de cover. Anders doe ik het niet.' Blaaser wil namelijk dat mensen gelijk iets hebben van 'bam' zodra ze de winkel binnenlopen en de Playboy zien liggen.

Wel wat opleveren

Daarnaast moet het 'natuurlijk wel wat opleveren'. 'Ik denk dat ze helemaal niet heel veel geld meer betalen. Ik weet ook helemaal niet wat een Patricia Paay heeft gekregen. Ik heb geen idee', zegt ze daarover.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Gaby Blaaser wil op cover kersteditie Playboy

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders