• Liefde

Gaby Blaaser reageert tóch op hardnekkig gerucht over 'maandenlange' affaire met Rico Verhoeven

Door Redactie
Gaby Blaaser reageert tóch op hardnekkig gerucht over 'maandenlange' affaire met Rico Verhoeven

Bijna een jaar geleden kondigden Rico Verhoeven en Jacky Duchenne hun relatiebreuk aan. Volgens ingewijden ligt de oorzaak van de breuk bij niemand minder dan Gaby Blaaser. Wat is er waar van het gerucht? De actrice reageert.

Rico werd na zijn breuk met Jacky gelinkt aan verschillende vrouwen, waaronder Yolanthe en Gaby maar óók ene Felicia uit Haarlem. Over alle roddels liet de kickbokser zich onlangs al uit in Jinek. 'Dat ik met iemand gezien ben. Dan zegt een medium: dat is zijn nieuwe vriendin. En iedereen neemt het over. Dan vinden ze het blijkbaar niet nodig te checken. Dat vind ik jammer', aldus de kickbokser in Jinek. Zeker omdat zijn kinderen misschien ook het één en ander opvangen, wat dan helemaal niet waar blijkt te zijn.

Reactie op gerucht

Via zijn management reageerde Rico onlangs opnieuw op de geruchten rondom zijn liefdesleven, maar wat vindt Gaby eigenlijk van de verhalen over haar en de spierbundel? 'Ik heb daar niet heel erg veel over te zeggen', antwoordt de blondine wanneer Jamie Trenité (30) het haar vraagt voor RTL Boulevard. 'Het is wat het is. Ik laat me nooit ergens over uit.'

Beeld: Peter Smulders | Flaironline

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.