Gaat Robert ten Brink binnenkort stoppen met 'All You Need Is Love'?

Door Redactie
Gaat Robert ten Brink binnenkort stoppen met 'All You Need Is Love'?

Robert ten Brink (66) wordt ook wel Dr. Love genoemd. En dat omdat hij al jaren hét gezicht is van All You Need Is Love. Maar tot wanneer gaat de presentator door met dit programma? Hij spreekt er zelf over in Veronica Superguide. 

Naast 'All You Need Is Love' en 'Love Is In The Air' is ook elk jaar op kerstavond weer de All You Need Is Love kerstspecial te zien. Zo ook dit jaar. En met corona zal je zeggen dat het weer een flinke opgave was om een nieuwe editie in elkaar te draaien. Maar niets is minder waar. 'Er is zo veel coronaleed van mensen die na lange tijd graag weer bij elkaar willen zijn', vertelt Robert die juist dit jaar gemakkelijk een nieuwe special kon maken.

Corona

Toch blijft er wel één dingetje spannend: het jaarlijks bezoekje aan Schiphol. 'Als het allemaal lukt hè, want het wordt door corona met de dag spannender wat wel of niet kan', laat Ten Brink weten. 'De verhalen bij elkaar zoeken, dat is het probleem niet. Het zijn de praktische zaken waar we ons hoofd over breken.'

Met pensioen? 

Ook is elk jaar weer de vraag hoe lang Robert Dr. Love blijft. 'Voor een tv-maker is met pensioen gaan anders dan wanneer je bij KPN werkt. Of piloot bent. Het zou in mijn geval betekenen dat alles ophoudt', zegt de presentator eerlijk. 'De vraag is: stop je zelf een keer of laat je het gebeuren? In mijn geval zal dat een combinatie zijn', zegt Robert daarover. 'Het zal allemaal wat minder worden en wie weet gaan mensen ook denken: jeetje, daar heb je hem weer. Dat is een mooi moment om te zeggen: veel plezier ermee, ik ga door met mijn echte leven.' Voorlopig vervult de presentator zijn rol als dokter van de liefde dus nog van harte. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.