• GTST

Gaan we binnenkort afscheid nemen van dit geliefde ‘GTST’-personage?

Door Redactie
Gaan we binnenkort afscheid nemen van dit geliefde ‘GTST’-personage?

Ludo is al weer een tijdje terug van het verlaten booreiland. Veel mensen vragen zich af hoelang hij nog te zien is in 'GTST'. Het lijkt er namelijk op dat hij het programma definitief zal verlaten. Maar hij is niet het enige personage dat binnenkort afscheid zal nemen van Meerdijk. 

Let op, spoilers!

Vorige maand moesten fans van GTST afscheid nemen van niet één maar zelfs drie geliefde personages. Ondanks het massale vertrek lijkt het nog niet gedaan met de leegstroom van Meerdijk. Er zijn namelijk steeds meer hints die erop wijzen dat nóg een vertrouwd gezicht afzwaait. Wil je nog niet weten wie de soap mogelijk gaat verlaten? Dan raden we je aan om hier te stoppen met lezen.

American dream

Voor iedereen die wél wil weten welk personage misschien niet meer te zien zal zijn, vallen we maar meteen met de deur in huis. Het lijkt erop dat kijkers Linda (Babette van Veen) binnenkort moeten missen. Haar dochter Sam ( Stijn Fransen) verrast haar moeder vlak voor de Meerdijk-loop namelijk met leuk nieuws: ze gaat trouwen! Om de bruiloft bij te wonen moet Linda afreizen naar Amerika, waar Sam een tijd geleden naartoe is verhuisd. Daar wil ze graag een reis door de VS aan vastplakken, maar Anton (Joep Sertons) kan zich helaas niet zoveel vrije dagen veroorloven.

Zomerstop in zicht

Anton moedigt zijn vrouw aan om alleen die reis te maken en verrast haar zelfs met een ticket naar Chicago. Vanaf daar kan ze in anderhalve maand naar New York reizen, om bij de bruiloft van haar dochter te zijn. Als Linda daadwerkelijk haar reis gaat maken, zou dat dus betekenen dat ze wekenlang niet te zien zal zijn in GTST. Enne, wie weet bevalt Amerika wel zo goed, dat ze niet eens meer terugkeert naar Meerdijk. Inmiddels weten we immers dat álles mogelijk is in de soap; helemaal nu de zomercliffhanger steeds een stukje dichterbij komt.

Dubbele signalen op Instagram

Op het Instagramaccount van Babette van Veen is te zien hoe ze een paar dagen geleden nog aan het repeteren was voor GTST, dus mócht ze vertrekken, dan zitten haar opnames er nog niet op. Daarentegen plaatste ze eerder deze week een quote die erop wees dat ze open staat voor nieuwe uitdagingen. 'Dromen, durven, doen!', schreef de actrice. 'Gewoon maar ergens beginnen, een klein stapje zetten en je bent vertrokken! Let’s go.'

Bron: Flair | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.