FVD-coryfee ziet Sanne weer, maar: Theo Hiddema heeft geen warme band met dochter

Door Redactie
FVD-coryfee ziet Sanne weer, maar: Theo Hiddema heeft geen warme band met dochter

Na de scheiding van zijn eerste vrouw zag Theo Hiddema zijn dochter lange tijd niet. Het contact is hersteld, al zal het nooit een sterke vader-dochterrelatie worden.

Theo Hiddema (76) was niet voornemens de Haagse politiek te verlaten. Maar nadat de jongerenorganisatie van Forum voor Democratie (JFVD) in opspraak kwam vanwege antisemitische en homofobe uitspraken, en Thierry Baudet zich vervolgens terugtrok als lijsttrekker/partijleider van FVD, hield Theo het voor gezien. De politiek was immers een afleiding nadat zijn vrouw Gerrie (62) in 2016 aan longkanker was overleden. Theo was niet alleen zijn echtgenote na 32 jaar huwelijk kwijt. ‘Zeg maar rustig mijn hele wereld,’ vertelt hij in AD Magazine.

Dankbaar

Dankbaar is Theo ook voor het contact met dochter Sanne, die hij kreeg tijdens zijn eerste huwelijk. Hoe hun band is? ‘Nou, gewoon. Niet intens hoor, ik ben geen groot pedagoog,’ zegt Theo in AD Magazine. ‘We hebben elkaar een tijd niet gezien na de scheiding van haar moeder. Ze was drie of vier jaar. Hoop gedoe. Maar ze woont hier in Amsterdam, ze komt tegenwoordig wel weer eens langs met haar tweeling. Maar we lopen niet de deur plat bij mekaar. (…)

Door: Joel Pollemans | Beeld: Edwin Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 49 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.