Froukje de Both over carrièreswitch: 'Een droom die uitkomt'

Froukje de Both over carrièreswitch: 'Een droom die uitkomt'

Het lijkt erop dat de grote droom van Froukje de Both binnenkort uit gaat komen. Op Instagram laat de actrice namelijk weten dat ze al een tijdje een opleiding aan het volgen is en over een maandje klaar is. 

In haar Stories houdt Froukje een Q&A met haar volgers, waardoor iemand haar vraagt 'welke wens ze graag ziet uitkomen'. 

Carrièreswitch

'Een halfjaar geleden begon ik met mijn opleiding tot coach bij @nonons.nl. Was hard werken en een geweldig avontuur', vertelt de presentatrice. 'Nu doe ik over een maandje al examen. Daarna heb ik mijn diploma en ben ik gecertificeerd coach. Dat is wel een droom die uitkomt', aldus Froukje over haar carrièreswitch. 

Tekst gaat verder na de post. 

Froukje de Both over carrièreswitch: 'Een droom die uitkomt'

Inspirerend

In maart onthulde de actrice al dat ze bezig is met de opleiding. Zo liet Froukje weten dat ze het 'geweldig vindt om weer echt iets nieuws te leren'. Ook vertelde ze dat het veel 'overlappingen heeft met haar huidige werk'. 'Iets totaal nieuws doen, wat je misschien al lang wilde maar de stap niet durfde te zetten is iets wat ik iedereen kan aanraden, het is zo inspirerend. Maakt niet uit hoe oud/jong je bent en hoe ‘vast’ je zit in je huidige leven. Do it! Ik doe dit samen met een groep mensen van alle leeftijden en achtergronden, maar met een gezamenlijk doel om mensen te willen helpen hun doelen te bereiken en hun keuzevrijheid te vergroten. Ik merk dat ik steeds meer ‘aan’ ga en vóel waar ik mee bezig ben en I like it', schreef ze destijds bij de post. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders, Instagram 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.