• De Meilandjes

Frogers, Meilandjes en Ten Brink helpen op Oekraïne-actiedag

Door Redactie
Frogers, Meilandjes en Ten Brink helpen op Oekraïne-actiedag

Tijdens de nationale actiedag Radio555 zijn er diverse bekende Nederlanders actief in het belpanel. Onder anderen Natascha en Danny Froger zitten in Beeld en Geluid in Hilversum achter de telefoon om geld in te zamelen voor de actie voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

De publieke en commerciële radiostations voeren maandag onder de noemer Radio555 actie. Dj's van verschillende radiostations presenteren in duo's vanuit Beeld en Geluid een speciale uitzending. Daar worden ook telefoontjes opgenomen van mensen die geld willen doneren.

Doneren

Ook oud-schaatser Mark Tuitert, Kim Kötter en StukTV-presentator Thomas van der Vlugt zitten in het belteam. Martien en Erica Meiland zitten er maandagochtend ook, net als Denise Speelman en Julia Sinning, de Miss Nederland van respectievelijk 2020 en 2021. Bellers hebben verder de kans om sterren als Robert ten Brink, Herman den Blijker, Pia Douwes of Mariska van Kolck aan de lijn te krijgen.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.