• Liefde

Frits Wester is weer verliefd

Door Redactie
Frits Wester is weer verliefd

Nadat zijn relatie met Regina, voor wie hij zijn echtgenote verliet, en een romance met Annelies strandde, was Frits Wester (56) bijna twee jaar vrijgezel. Maar er is weer een nieuwe liefde in zijn leven!

Al enkele weken gonst het onder Frits’ buurtbewoners in Voorburg van de geruchten dat hij het erg gezellig zou hebben met stadsgenote Birgitta. ‘Zij en Frits kennen elkaar al een aantal jaren en kwamen elkaar geregeld tegen,’ vertelt een van hen. ‘Onlangs hadden we hier een festival en daar is de vonk tussen Frits en Birgitta echt overgesprongen. En ik kan je vertellen dat het menens is tussen die twee, ze gedragen zich als verliefde pubers! Birgitta is 49 en heeft een dochter van vijftien. Frits heeft het meisje inmiddels ontmoet en Brigitta heeft ook al zijn zonen Jelle (24) en Auke (22) leren kennen. Dat zegt alles over hoe serieus die twee het menen.’ Tegenover Story bevestigt Frits het goede nieuws. ‘Ik had het eerlijk gezegd liever nog even voor me gehouden, maar ik heb ook geen zin om erover te gaan liegen. Ik heb weer een relatie en dat is inderdaad met Birgitta. Ik ben daar superblij mee.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 26 ligt nu in de winkel.

Frits Wester is weer verliefd

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders