• Showbizz

Frits Wester behoorlijk onder vuur na uitspraken horeca in 'Beau'

Door Redactie
Frits Wester behoorlijk onder vuur na uitspraken horeca in 'Beau'

Frits Wester schoof gisteren aan tafel bij Beau, maar de politiek verslaggever heeft zich behoorlijk de woede op de hals gehaald van kijkers thuis. En dat heeft alles te maken met de uitspraken die hij deed over de horeca.

De horeca dreigt namelijk met het openen van de deuren op 17 januari en een aantal bedrijven hebben bekend gemaakt hoe dan ook weer gasten te ontvangen. Ongeacht of het kabinet hier toestemming voor geeft. Het is een noodkreet vanuit de branche, omdat veel zaken op omvallen staan of al een faillissement hebben moeten aanvragen.

Derde golf

Frits is het absoluut niet eens met deze actie, zo blijkt wel uit zijn uitspraken. 'Wil jij het op je geweten hebben dat, als jullie opengaan, jullie een derde golf veroorzaken?', vraagt Wester aan de horecaondernemers die ook aanwezig zijn. De politiek verslaggever vindt een virus als corona dan ook een 'ondernemersrisico'.

Kritiek

Deze opmerkingen worden hem niet in goede dank afgenomen, zo blijkt wel uit de kritiek op Twitter. Valt me op dat Frits Wester geen kritische journalist lijkt te zijn, maar meer een representant van het regeringsbeleid. Ik zou het liever anders zien', schrijft iemand. Een ander laat weten: 'Ongelooflijk Frits, om de horeca zo te kakken te zetten: er vallen bedrijven om, bedrijven die amper gecompenseerd worden, die het kabinet laat bungelen. Jij moet als geen ander weten in welke uitzichtloze situatie deze sector zit!'

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Bekijk het fragment hier terug:

Bron: Libelle | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.