Freek Vonk toont indrukwekkend litteken van haaienbeet

Door Redactie
Freek Vonk toont indrukwekkend litteken van haaienbeet

De haaienbeet van Freek Vonk zal niemand snel vergeten. De televisiebioloog raakte zwaargewond nadat een haai hem aanviel terwijl hij opnames maakte voor zijn televisieprogramma. Freek toont het grote litteken dat hij eraan heeft overgehouden op sociale media.

Groot litteken

Bijna twee jaar geleden sloeg het noodlot toe. Tijdens een duik in de zee bij Miami werd de televisiebioloog gebeten door een Caribische rifhaai. Freek belandde zwaargewond in het ziekenhuis. Drie weken na het ongeluk liet hij weer wat van zich horen; hij had geluk gehad. De bioloog is er weer bovenop gekomen, en kan zijn arm weer gebruiken. Maar hij heeft wel degelijk iets overgehouden aan de haaienbeet. Freek heeft minder gevoel in zijn rechterarm, hij krijgt er geen kippenvel en zweet daar niet. Het grote litteken zal hem ook altijd aan zijn ontmoeting met de Caribische rifhaai herinneren. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Freek Vonk toont indrukwekkend litteken van haaienbeet

Beeld: Peter Smulders