Freek Vonk kan weer opgelucht ademhalen: stekel tijgermeerval na 24 uur uit hand verwijderd

Door Redactie
Freek Vonk kan weer opgelucht ademhalen: stekel tijgermeerval na 24 uur uit hand verwijderd

Freek Vonk heeft begin deze week weer een flinke verwonding opgelopen tijdens opnames voor zijn tv-programma Freeks Wilde Wereld. Hoewel de betreffende stekel van de vis zelf afbrak, bleef deze echter muurvast in Freeks hand zitten. Even snel naar het ziekenhuis, zat er maandag echter niet in. Daarom is de pijnlijke stekel vandaag, pas na 24 uur, verwijderd.

Goedemorgen! Eindelijk, na bijna 24 uur, kregen we groen licht, en mocht het vliegtuigje landen bij het prachtige Kabalebo om mij op te halen', laat een opgeluchte Freek op Instagram weten. Maandag werd het na de steek al te snel donker waardoor er geen vliegtuigje naar de jungle kon komen. Daarna was het een lange tijd te mistig.

24 uur 

Na een turbulente vlucht van anderhalf uur is de bioloog eindelijk aangekomen op het vliegveld waar hij meteen naar het ziekenhuis werd gereden. 'Chirurg Dr. Fakkel heeft daar zorgvuldig (onder plaatselijke verdoving) de meerval-stekel uit mijn hand gehaald, ik vond 24 uur eerlijk gezegd ook wel genoeg...', grapt Freek. 'De stekel mocht ik houden, en dat is natuurlijk een mooi aandenken aan dit incident!? '

Nieuw avontuur 

Maar het bleef niet alleen bij het verwijderen van de stekel. De presentator moet nog antibiotica slikken en zijn handen een aantal keer per dag wassen om de wond schoon te houden. Gelukkig maakt dit ongelukje hem niet bang. 'Op naar het volgende avontuur. Een beetje avontuur, daar draai ik mijn ‘hand’ niet voor om! ? ', sluit Freek zijn update af. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.