• Liefde

Freek Vonk deelt romantisch vakantiekiekje met zijn Franka

Door Redactie
Freek Vonk deelt romantisch vakantiekiekje met zijn Franka

2021 was een mooi jaar voor Freek Vonk. Hij leerde Franka kennen, zijn grote liefde. Eind november zat de bioloog nog vast in Namibië waardoor hij zijn vriendin moest missen. Maar die tijd halen de twee gewoon weer in op een romantische vakantie. 

Een week geleden poseerde Freek en Franka bij een vliegtuig op Schiphol. Stemming nog onbekend. Vandaag plaats de presentator een vakantiekiekje vanuit Death Valley, Amerika. De tortels staan op een prachtig uitkijkpunt en zien er stralend uit. 'Groeten van Jut en Jul uit Death Valley! ?', schrijft Freek bij de foto.

De tekst gaat door onder de post. 

Gelukkig

Deden Freek en Franka, die zelf in Amsterdam gehuisvest is, aanvankelijk nog wat geheimzinnig over hun amoureuze gevoelens, nu mag iedereen weten dat ze een relatie hebben. ‘We zijn heel gelukkig samen,’ vertelde Freek eerder aan Story. ‘We zien elkaar voornamelijk in de weekenden.’ 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.