Fred van Leer na overval: 'We pakken de draad weer op'

Door Redactie
Fred van Leer na overval: 'We pakken de draad weer op'

Fred van Leer (44) heeft het de afgelopen periode niet makkelijk gehad. Niet alleen lekte een seksvideo uit van de stylist, ook werd hij overvallen in zijn eigen woning. Beetje bij beetje pakt hij nu de draad weer op, zo laat zijn management vandaag weten.

Het gaat dan ook 'naar omstandigheden goed' met hem. Fred werd woensdag in zijn huis in Rotterdam overvallen. De stylist wist de twee overvallers zelfstandig weg te jagen door ze naar eigen zeggen van de trap te schoppen. Omdat hij zelf ook viel, heeft hij een gekneusde rib opgelopen.

Onderzoek

Het onderzoek naar de overval is in volle gang, meldt de politie Rotterdam. Er zijn nog geen concrete vorderingen te melden. 'Het overvalteam is druk bezig met de zaak', stelt een woordvoerder. 'Er moet informatie worden geanalyseerd en er moeten sporen veilig worden gesteld die in het laboratorium worden onderzocht. Dan kijk je of je misschien een verdachte kan traceren. Dat moet zorgvuldig gebeuren en dat kost tijd.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.