Fred van Leer laat weten hoe het gaat: 'De rest van de dagen is het overleven'

Door Redactie
Fred van Leer laat weten hoe het gaat: 'De rest van de dagen is het overleven'

Fred van Leer (44) kreeg in 2020 heel wat te verduren. De stylist krijgt dan ook veelvuldig de vraag hoe het nu met hem gaat: via Instagram wil hij daar het een en ander over zeggen.

'Van de zeven dagen gaat het drie dagen heel goed', legt Fred uit. 'De rest van de dagen is overleven. Maar het komt goed met alle hulp en vrienden om mij heen.'

Hart onder de riem

Zijn volgers - waaronder Olcay Gulsen en Rick Paul van Mulligen - laten hun steun blijken door een hoop hartjes te reageren. Een ander reageert: 'Nooit aan jezelf twijfelen: je bent een pracht mens.' Ook is nog te lezen: 'Liefs, kracht en zachtheid voor jou Fred, you’ll get there strong one, you’re loved ❤️??????.'

Niet makkelijk

Fred heeft het de afgelopen periode niet makkelijk gehad. Niet alleen lekte een seksvideo uit van de stylist, ook werd hij overvallen in zijn eigen woning. Beetje bij beetje pakt hij nu de draad weer op, zo liet zijn management eerder al weten.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.