Fred van Leer en Evert Santegoeds begraven de strijdbijl

Door Redactie
Fred van Leer en Evert Santegoeds begraven de strijdbijl

Fred van Leer kwam donderdag naar buiten met een emotionele videoverklaring op Instagram waarin hij bevestigde een zelfmoordpoging te hebben gedaan. Vlak na die verklaring, kwam Evert Santegoeds van de Telegraaf met een ‘exclusief interview’.

De hoofdredacteur van Privé en de stylist lagen met elkaar in de clinch, nadat Fred ontkende een gesprek over zijn situatie te hebben gehad met Evert. Volgens Evert was dit echter een leugen. De Shownieuws-deskundige zei dat hij vier keer heeft gesproken met Fred, op het verzoek van de stylist. Fred zou hem daarna nog uitvoerig hebben bedankt.

'Bedankt'

Aanvankelijk was Fred er blij mee. 'De volgende dag zeg ik nog: ‘Vanmiddag verschijnt dat verhaal', vertelde Evert. 'Toen kreeg ik een gesproken bericht met: ‘Bedankt en geweldig dat je dit voor me doet.’ Dan gaat er een bericht overheen van: ‘Ik heb met niemand gesproken.’ Ik dacht toen: ik hoop dat je snel weer de oude bent, jongen, maar mij moet je maar niet meer bellen.'

Patty Brard

Inmiddels heeft Patty Brard de twee met elkaar in contact gebracht en met resultaat: Fred en Evert kunnen door het gesprek weer met elkaar door een deur. Wat er precies is besproken, is niet bekend.

Bron: Shownieuws.nl | Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.