Frans en Mariska Bauer delen geheim huwelijksrecept ter ere van vijftien jaar huwelijk

Frans Bauer en zijn partner Mariska zijn dinsdag vijftien jaar getrouwd.

Frans Bauer Mariska Bauer
© Peter Smulders

Op sociale media deelt het stel ieder een foto van de feestelijke dag in 2008. Mariska deelt daarnaast een 'geheim recept' voor een gelukkig huwelijk.

'Vandaag 15 jaar getrouwd met deze leukerd', schrijft Mariska bij een foto waarop zij en Frans lachend te zien zijn in hun trouwkleding.

Huwelijksgeheim 

Ze schrijft ook dat haar vaak wordt gevraagd naar het geheim van haar goede huwelijk met de volkszanger. Daarop deelt ze dat daar onder meer '1 kopje Romantiek', '2 theelepels Plezier' en '6 druppels smaak' voor nodig zijn. 'Dit alles heel goed roeren', zegt ze over de bereiding.

Voorbij gevlogen

De 49-jarige zanger deelt op zijn beurt een foto waarop hij en zijn dan kersverse vrouw de basiliek van Oudenbosch verlaten, de plek waar het huwelijk destijds werd voltrokken. '9 mei alweer 15 jaar geleden…De tijd is voorbij gevlogen', schrijft Bauer met daarachter een rood hartje.

Zoons

Frans en Mariska Bauer hebben samen vier zoons, Christiaan (21), Jan (20), Frans jr. (18) en Lucas (14). De jongste vierde gisteren zijn verjaardag. We kunnen het dus een feestelijke week voor de Bauers noemen. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!