Frans Duijts weer thuis na maagverkleining

Door Redactie
Frans Duijts weer thuis na maagverkleining

Frans Duijts heeft maandag een maagverkleining ondergaan. De volkszanger liet de ingreep doen in de praktijk van plastisch chirurg Diana Gabriels, die de helft van de operatie uitzond op Instagram.

Frans laat nu via Instagram weten weer lekker thuis te zijn. 'De eerste dag wel pijn gehad van de ingespoten lucht in m'n buik en borst. En nog spierpijn in m'n buik, maar verder gaat het wel goed. Kan al wat drinken en vloeibaar eten. Op naar gezond oud worden.'

Live meekijken

Volgers konden live meekijken hoe chirurgen langzaam maar zeker een stukje maag verwijderden. Even daarvoor is te zien hoe Frans naar de operatiekamer wordt gereden. 'Ik word straks gewoon weer wakker', zo spreekt hij zichzelf moed in. Aan het einde laten de artsen zien wat ze uit het lichaam van Frans hebben gehaald.

Strijd tegen de kilo's

Frans had er lang over nagedacht of hij de ingreep wilde laten doen. De 40-jarige zanger strijdt al jaren tegen de kilo's en vond het nu welletjes. Frans hoopt dankzij de operatie 'gezond oud te worden'. 'Dat is waarom ik het doe', zei hij zondag in RTL Boulevard. 'Niet om er beter uit te zien. Het is puur omdat ik mijn kinderen en hopelijk ooit mijn kleinkinderen kan zien opgroeien.'

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Frans Duijts weer thuis na maagverkleining

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.