Frans Duijts laat maagverkleining live uitzenden

Door Redactie
Frans Duijts laat maagverkleining live uitzenden

Frans Duijts heeft maandag een maagverkleining ondergaan. De volkszanger liet de ingreep doen in de praktijk van plastisch chirurg Diana Gabriels, die de helft van de operatie uitzond op Instagram.

Volgers konden live meekijken hoe chirurgen langzaam maar zeker een stukje maag verwijderden. Even daarvoor is te zien hoe Frans naar de operatiekamer wordt gereden. "Ik word straks gewoon weer wakker", zo spreekt hij zichzelf moed in. Aan het einde laten de artsen zien wat ze uit het lichaam van Frans hebben gehaald.

Strijd tegen de kilo's

Frans had er lang over nagedacht of hij de ingreep wilde laten doen. De 40-jarige zanger strijdt al jaren tegen de kilo's en vond het nu welletjes. Frans hoopt dankzij de operatie "gezond oud te worden". "Dat is waarom ik het doe", zei hij zondag in RTL Boulevard. "Niet om er beter uit te zien. Het is puur omdat ik mijn kinderen en hopelijk ooit mijn kleinkinderen kan zien opgroeien."

Beeld: Peter Smulders | ANP

Frans Duijts laat maagverkleining live uitzenden

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.