Frans Duijts deelt waanzinnige transformatie na maagverkleining

Door Redactie
Frans Duijts deelt waanzinnige transformatie na maagverkleining

De kilo's vliegen eraf bij Frans Duijts. Begin augustus onderging de zanger een maagverkleining en die ingreep heeft zijn leven drastisch veranderd.

Frans deelt dan ook een foto van zijn waanzinnige transformatie die hij nu al heeft ondergaan in een paar maanden tijd. 'Veel mensen vragen hoe het nu met me gaat. Bedankt voor jullie interesse en steun!', begint hij zijn verhaal bij het kiekje. 'Ik heb een foto van voor en na mijn operatie naast elkaar gezet. Links is 123 kg en rechts is 103 kg. Op een paar ons na is er 20 kg af. Het belangrijkste is dat mijn bloedwaarden goed zijn! Ik hoef dus geen medicijnen meer te slikken.'

Maagverkleining

Half augustus ging de zanger onder het mes voor de maagverkleining. Volgers konden live meekijken hoe chirurgen langzaam maar zeker een stukje maag verwijderden. Even daarvoor is te zien hoe Frans naar de operatiekamer wordt gereden. 'Ik word straks gewoon weer wakker', zo spreekt hij zichzelf moed in. Aan het einde laten de artsen zien wat ze uit het lichaam van Frans hebben gehaald.

Strijd tegen de kilo's

Frans had er lang over nagedacht of hij de ingreep wilde laten doen. De 40-jarige zanger strijdt al jaren tegen de kilo's en vond het nu welletjes. Frans hoopt dankzij de operatie 'gezond oud te worden'. 'Dat is waarom ik het doe', zei hij zondag in RTL Boulevard. 'Niet om er beter uit te zien. Het is puur omdat ik mijn kinderen en hopelijk ooit mijn kleinkinderen kan zien opgroeien.'

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.