Frans Bauer vond deelname aan All You Need Is Love eigenlijk verschrikkelijk

Frans Bauer kreeg dan wel landelijke bekendheid door het programma, maar eigenlijk vond de zanger zijn deelname aan All You Need Is Love verschrikkelijk.

Frans Bauer
© Brunopress

In 30 MINUTEN RAUW, de podcast van Ruud de Wild, deed Bauer een bijzondere uitspraak over het programma. 

Namelijk dertig jaar na zijn deelname aan AYNIL zegt Frans het eigenlijk vreselijk gevonden te hebben - ondanks dat hij er wel landelijke bekendheid door kreeg. 

Vreselijk

Vlak voor zijn grote muziek doorbraak wordt Frans Bauer dertig jaar geleden mee uit gevraagd door maar liefst twee vrouwen die de hulp van Robert ten Brink inschakelen. Frans moet dan natuurlijk één van zijn aanbidders teleurstellen, maar dat vond de zanger niet zo leuk. 'Ik vond dat een heel naar en vreselijk iets', zo blikt hij terug bij Ruud de Wild. 

Mariska

Maar dat is niet het enige waar Frans en Ruud over spraken. Zo vertelde de zanger ook dat hij zijn carrière - die zo'n dertig jaar geleden dus écht begon - direct zou opgeven voor zijn vrouw Mariska. Dit zou zijn als zij 24 uur per dag zorg nodig zou hebben na haar herseninfarct van vorig jaar. 'Ik heb gewoon gezegd: 'als hier Maris niet uitkomt, dan stop ik met zingen. Dan ga ik volledig haar verzorgen'. Ja, absoluut', zo stelt Bauer in gesprek met De Wild, die de zanger vervolgens vroeg of 'dat moet'. 'Ja, niet dat moet, dat wil ik gewoon. Ze is moeder van m’n vier kinderen. We zijn altijd samen.'

Weer de oude

Mariska is inmiddels weer grotendeels de oude. Maar de schrik zit er bij Bauer nog steeds in. De zanger is hypochonder geworden. 'Ja ik ben wel iemand die, als hij iets voelt, dat hij gelijk begint te rijden. En zeker als het Mariska aangaat, als die ook maar enigszins een duizeligheid vertoont dan is het met rokende banden richting de huisartsenpost. En als ik die niet kan bereiken, dan staat er binnen no-time een ziekenauto.'

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!