• De Bauers

Frans Bauer vindt vermelding door Mick Jagger 'superleuk'

Door Redactie
Frans Bauer vindt vermelding door Mick Jagger 'superleuk'

Frans Bauer vindt het 'superleuk' dat hij door Mick Jagger werd genoemd tijdens het concert van The Rolling Stones in de Johan Cruijff ArenA. De leadzanger van de Britse band zei aan het begin van de show dat hij blij is 'dat jullie hier zijn en niet bij Frans Bauer'.

Daarmee verwees Jagger naar een filmpje van een teleurgestelde fan die vorige maand vol emotie reageerde nadat de show in Amsterdam op 13 juni werd geannuleerd toen Jagger vlak voor het concert positief testte op corona. Voor de camera van Shownieuws zei de vrouw dat ze 'voortaan naar Frans Bauer' zou gaan, want 'die is altijd gezond'.

'Eer'

'Superleuk en een eer dat zo een wereldster en icoon je noemt in zijn concert', zegt Bauer in een korte reactie tegen het ANP. Zelf deelt hij het nieuws en de video van het concert ook op Twitter.

Concert

The Rolling Stones staan donderdagavond voor het eerst sinds vijf jaar weer op een Nederlands podium. Eigenlijk zou de band al op 13 juni optreden, maar omdat Mick Jagger corona had, werd dat concert uitgesteld. Veel fans waren al aanwezig in de ArenA in Amsterdam toen de show werd geannuleerd.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.