• Overleden
  • De Bauers

Frans Bauer staat stil bij emotioneel moment: 'Het valt me ieder jaar weer zwaar'

Door Redactie
Frans Bauer staat stil bij emotioneel moment: 'Het valt me ieder jaar weer zwaar'

Het is vandaag een emotionele dag voor Frans Bauer (46). Zijn vader Chris zou vandaag 76 kaarsjes hebben mogen uitblazen, maar helaas heeft hij dit niet meer kunnen meemaken.

Frans schrijft bij de prachtige zwart-witfoto: 'Vandaag is mijn vader jarig. Het valt me ieder jaar weer zwaar. Pa, wat mis ik je toch, gefeliciteerd daar boven in de hemel.' 

Overlijden

Chris Duijts overleed in juni 2018. Hij is rustig ingeslapen in het bijzijn van zijn familie. 'We zijn erg verdrietig en terneergeslagen nu mijn beste vriend en grootste fan er niet meer is. De band met mijn vader was erg bijzonder. Hij was mijn maatje en mijn voorbeeld. Samen met mijn gezin en familie gaan we dit grote verlies verwerken en een plekje geven. Ik hoop dat iedereen ons daarin de komende tijd de rust en ruimte gunt,' schreef de verdrietige zanger destijds. 

Grootste fan

Frans' vader was werkzaam in familiebedrijf Duijts Sloopwerken. Hij was de grootste fan van zijn zoon en ging geregeld mee naar optredens.

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.