• De Bauers

Frans Bauer reageert op 'ongemakkelijke' vraag van Beau: 'Fouten maken is menselijk'

Frans Bauer reageert op 'ongemakkelijke' vraag van Beau: 'Fouten maken is menselijk'

Ruim 1,35 miljoen mensen zagen vrijdagavond Beau van Erven Dorens de fout ingaan in zijn talkshow. Van Erven Dorens vroeg tot twee keer toe aan zijn tafelgast Frans Bauer of zijn vader al gevaccineerd was, waarop Bauer enigszins ongemakkelijk antwoordde dat zijn vader is overleden.

Domme vraag

Toen Van Erven Dorens realiseerde dat de vader van Frans niet meer leefde, slaakte hij een kreetje van paniek. 'Wat een domme vraag. Wat een flater', zei de presentator. Hij bood nog twee keer zijn excuses aan. Mariska en Frans Bauer waren te gast om te praten over nieuwe reisprogramma, maar Van Erven Dorens wilde het eerst nog even over de vaccinaties hebben.

Menselijk

Toch neemt Frans Bauer Beau van Erven Dorens niets kwalijk na zijn flater van vrijdagavond. 'Een onbedoelde fout maken is menselijk en kan iedereen overkomen', schrijft Bauer op Instagram.

Knuffel voor Beau

'Beau is een schat en heeft een speciale plek in mijn hart', aldus de zanger. Bauer was samen met zijn vrouw te gast om te praten over hun nieuwe reisprogramma en hij zou zo nog een keer langskomen bij de talkshow van Van Erven Dorens. 'Knuffel voor Beau', sluit de zanger af.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.