Frans Bauer is de nieuwe coach in The Voice Senior

Frans Bauer The Voice Senior

Frans Bauer is in het nieuwe seizoen van The Voice Senior te zien als een van de coaches. Hierbij heeft de zanger, die nog maar net een contract heeft getekend bij RTL, meteen een goede tv-klus te pakken.

"We zijn blij dat een man met deze muzikale geschiedenis en kennis plaatsneemt in de rode coachstoel", zegt een woordvoerder van RTL. 

The Voice Senior

In The Voice Senior laten deelnemers van 60 jaar en ouder zien over wat voor zangkwaliteiten ze nog beschikken. Vorig jaar was de eerste editie een groot succes. De talentenjacht voor ouderen werd toen gewonnen door de 70-jarige soulzanger Jimi Bellmartin.

Coaches

Angela Groothuizen, Marco Borsato en Ilse DeLange waren de coaches in het eerste seizoen van The Voice Senior. Ook Gerard Joling en Gordon zaten op één van de vier rode coachstoelen, maar vormden een duo samen.

Nu Gordon vertrokken is naar Talpa, zal hij geen duo meer vormen met Gerard. Het is dus nog maar de vraag wie de andere coaches zijn in het nieuwe seizoen. RTL laat weten dat die binnenkort bekend worden gemaakt.

De presentatie ligt in handen van Martijn Krabbé en Lieke van Lexmond. Zij vervangt Wendy van Dijk, die ook is overgestapt naar Talpa.

Frans Bauer is de nieuwe coach in The Voice Senior

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, De Telegraaf | Beeld: Peter Smulders