• De Bauers

Frans Bauer feliciteert zijn Mariska op een hilarische manier

Door Redactie
Frans Bauer feliciteert zijn Mariska op een hilarische manier

Frans en Mariska Bauer hebben na ruim twaalf jaar huwelijk nog altijd de grootste lol samen. Ook vandaag, op haar 45ste verjaardag, maakt Frans zijn wederhelft aan het lachen.

De zanger zet zijn jarige vrouw in het zonnetje op Instagram. 'Mariska is jarig! Hiep hiep hiep hoera!!! Ze mag vandaag weer een extra kaarsje uitblazen!!', schrijft hij enthousiast. Maar Frans zou Frans niet zijn als hij er niet ook een grapje van zou maken. Hij laat de leeftijd van Mariska in het midden, want daar kunnen zijn fans zelf achterkomen door het aantal Mariska's te tellen. 'Ze wordt vandaag .. jaar!', schrijft hij. Zijn vrouw kan er wel om lachen. '❤️ Tja ', reageert ze. 

Nog vele jaren erbij

Mariska doet niet geheimzinnig over haar leeftijd. 'Vandaag ben ik weer een jaartje ouder geworden', laat ze weten via Instagram. '45 lentes jong'. Frans feliciteert zijn vrouw nogmaals in een reactie. 'En nog vele jaren erbij'.

Kinderen

Frans en Mariska hebben hun liefde bezegeld met de komst van hun vier zonen: Christiaan, Jan, Frans en Lucas.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.