• De Bauers

Frans Bauer: 'Als mijn haar lekker zit, voel ik mij een stuk aangenamer'

Door Redactie
Frans Bauer: 'Als mijn haar lekker zit, voel ik mij een stuk aangenamer'

Het is geen geheim dat Frans Bauer een tijd geleden een haartransplantatie onderging. Het gaat al de goede kant op met de bos van de zanger, maar toch wil hij voorlopig zo nog niet gezien worden.

Zo vertelt hij in een interview met Privé. Frans: 'Het begint al wat te worden, maar het zijn nog allemaal kleine stekeltjes. Zo wil ik niet gezien worden op straat of tijdens een optreden.' Bauer is dan ook behoorlijk ijdel, maar gelukkig heeft zijn vrouw Mariska een oplossing voor zijn 'probleem'. 'Ik heb allemaal hoedjes gekocht, die ik overdag opzet. Het mooie is dat mensen er heel positief op reageren en vragen waarom ik niet vaker een hoedje draag. Het grappige is dat mijn opa ook altijd iets op zijn hoofd had. Tja, ik moet het toch van iemand hebben.'

Nooit veel haar

Hoewel het nu dan misschien even afzien is, is Frans blij dat hij deze stap heeft gezet. 'Over anderhalve maand heb ik weer een bos haar. Ik kan niet wachten totdat het zover is. Eigenlijk heb ik nooit veel haar gehad, maar dat gaat nu veranderen. Ik voelde mij niet meer gelukkig met wat ik had. Als ik in de spiegel kijk werd ik er niet vrolijker van. Iedereen wil toch een mooie krullenbol hebben. Als mijn haar lekker zit, voel ik mij een stuk aangenamer.' En wanneer het eíndelijk zo ver is, zal Mariska niet weten wat ze meemaakt. 'Mariska krijgt weer een jonge god in huis', grapt Frans.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Frans Bauer: 'Als mijn haar lekker zit, voel ik mij een stuk aangenamer'

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders