Frank Masmeijer vlucht voor politie

Door Redactie
Frank Masmeijer vlucht voor politie

Vorige week dinsdag is Frank Masmeijer ijlings weggevlucht van het terras van de Amsterdamse horecagelegenheid Luxembourg. Dat gebeurde toen de lokale politie arriveerde bij de naastgelegen wereldberoemde kroeg Hoppe, waar op dat moment een haringpartij aan de gang was.

Daar had een verwarde man enige consternatie veroorzaakt en was aansluitend door gealarmeerde agenten in een busje afgevoerd. Wat de ooggetuige vooral opviel, was dat de veelbesproken oud-quizmaster en van betrokkenheid bij drugshandel verdachte Frank Masmeijer ‘front row’ zat, toen de wankel lopende man ten val kwam – pal voor zijn neus en die van zijn vriendin Jaimy. Maar in plaats van de gevallen man een helpende hand toe te reiken, liet Frank hem aan zijn lot over. Toen de politie daarna spoedig arriveerde, waren Masmeijer en zijn vriendin met de snelheid van het geluid verdwenen! Hopelijk had de ober al met hen afgerekend... 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 26 ligt nu in de winkel.

Frank Masmeijer vlucht voor politie

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders