• Liefde
  • Frank en Rogier

Frank én Rogier reageren op scheidingsgeruchten

Door Redactie
Frank én Rogier reageren op scheidingsgeruchten

Volgens Frank heeft hij de man die het artikel schreef al twee maanden niet gesproken, zo vertelt hij aan RTL Boulevard. 'Het is je reinste lariekoek.' Ook Rogier sluit zich daarbij aan: 'Spreken is zilver, zwijgen is goud.'

Lieve foto

Rogier plaatst daarnaast al bevestiging dat het wel goed zit, nog een lieve foto van hen samen. 'De liefde regeert. Alleen wij kennen het echte verhaal.' Zijn geliefde zou daarnaast een advocaat op het verhaal willen zetten.

Blind van liefde

'Lange tijd was ik blind van liefde', zou Jansen volgens de krant hebben gezegd. 'Ik zag niet hoe Rogier mij behandelde en hoe hij, ook op de televisie, tegen mij tekeerging. Veel te laat ben ik gaan inzien dat het succes van onze programma's hem naar het hoofd is gestegen.'  Na adviezen en gesprekken met familie en vrienden, zou hij tot de conclusie zijn gekomen dat zijn huwelijk niet meer te redden is. 'Ik heb ook eerlijk tegen Rogier gezegd dat ik niet meer verder wil', is te lezen.

Bron: Boulevard, Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.