• Frank en Rogier

Frank en Rogier nog wel samen op de buis? Met RTL in gesprek

Door Redactie
Frank en Rogier nog wel samen op de buis? Met RTL in gesprek

De ruziënde Frank en Rogier worden binnenkort verwacht bij Peter van der Vorst. De programmadirecteur van RTL wil van de interieurstylisten en geliefden weten hoe het met ze gaat, vertelde hij woensdag voor de camera van RTL Boulevard.

'Ik heb binnenkort een afspraak met beide mannen, dus dan weet ik hoe de vlag erbij hangt', aldus Van der Vorst over het duo. 'Ik heb wel de hoop dat dat weer goed gaat komen.'

Samen blijven werken

Ook voorziet hij dat Frank en Rogier, die begin dit jaar SBS6 verruilden voor RTL, gewoon samen kunnen blijven werken. 'In principe blijven wij gewoon programma's met de heren maken.'

Relatieproblemen

De heren kwam de afgelopen weken veel in het nieuws vanwege hun relatieproblemen, die ze veelal in de media uitvochten. Wel zeiden Frank en Rogier dat ze hoe dan ook van plan zijn om samen televisie te blijven maken.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.