Frank Dane volgt Coen en Sander op bij Radio 538

Door Redactie
Frank Dane volgt Coen en Sander op bij Radio 538

Frank Dane keert vanaf 29 augustus terug bij Radio 538 met een nieuwe middagshow. De dj volgt van maandag tot en met donderdag Coen Swijnenberg en Sander Lantinga op die met De Coen en Sander Show naar de vrijdagmiddag verhuizen.

Dane was in 2000 voor het eerst te horen op Radio 538 en presenteerde er meerdere shows. In 2019 nam hij de ochtendshow over van Edwin Evers, maar kreeg eind vorig jaar te horen dat er een eind kwam aan zijn programma.

Oude liefde roest niet

Dane is blij dat hij na maanden weer terugkomt. 'Toen ik 22 jaar geleden met radio begon was 538 mijn eerste grote liefde en vandaag kan ik bevestigen, oude liefde roest niet. Vanaf eind augustus ben ik weer thuis en dit keer met een geweldige middagshow. Ik kan niet wachten', laat hij weten.

Coen en Sander uit elkaar

In mei werd bekend dat De Coen en Sander Show naar de vrijdag verhuist. Swijnenberg gaat voor 538 ook een lunchprogramma maken. Lantinga krijgt van maandag tot en met donderdag een middagprogramma op Radio Veronica.

Nieuwe programmering 

538-zenderbaas Coco Hermans heeft vertrouwen in de nieuwe programmering. 'Met Wietze & Klaas, Coen en Frank in de dagprogrammering en Coen en Sander als start van je weekend brengen we onze luisteraars een ijzersterke programmering waar ik nu al naar uitkijk!'

Bron: ANP | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.