Frank Dane gaat première van documentaire André Hazes presenteren

Frank Dane gaat première van documentaire André Hazes presenteren

Frank Dane presenteert op 19 oktober de première van de docuserie over André Hazes in Koninklijk Theater Tuschinski. Dat maakte Dane dinsdagmiddag bekend in zijn radioshow De 538 Middag met Frank.

De zanger had de radio-dj eerder al gevraagd om de première te presenteren.

Presenteren

In zijn middagshow belde Dane met Hazes. In het begin van het gesprek lieten de twee niet los waar zij precies over belden. 'Het is heel simpel. Het is gewoon de mensen welkom heten en dan heel lief over mij praten. Ik heb zoveel vijanden, ik heb jou echt nodig', zei Hazes in het gesprek. 'Er is maar een iemand van wie ik alles accepteer en die ik echt heel graag mag. En dat meen ik uit de grond van mijn hart en dat ben jij', ging Hazes door.

Sidekick

Dane vroeg vervolgens gekscherend of Hazes hem nodig had omdat hij hem zo aardig vond of omdat hij niemand kon vinden. 'Echt omdat ik niemand kan vinden', grapte Hazes. Dan legt Dane zijn publiek en sidekick eindelijk uit waar het gesprek over gaat. 'Hij belde mij vanmiddag of ik dat wil presenteren, maar dat is niks voor mij. Dan sta ik op zo'n podium met allemaal genodigden in driedelig pak. Dat is niks voor mij', aldus Dane. 'Maar ik ga het doen, André', verzekerde hij de zanger. 'Ga je het doen? Dankjewel, vriend. Je hebt me gered', reageerde hij blij, waarna hij snel ophing.

Documentaire

"André Hazes" is vanaf 20 oktober te zien bij Videoland. Een dag eerder gaat de documentaireserie in première in Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam. In de docu staan de problemen met verslavingen die Hazes in zijn leven heeft gekend centraal. Deze zomer ging het gerucht dat een hereniging met Monique Westenberg, de moeder van zijn kind André, een onderwerp zou zijn. Zij ontkende echter weer samen te zijn met de zanger.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.