Foto bikinibody Kim-Lian van der Meij zorgt voor een hoop oh's en ah's

Door Redactie
Foto bikinibody Kim-Lian van der Meij zorgt voor een hoop oh's en ah's

Drie kinderen verder en er dan zo uitzien: Kim-Lian van der Meij deelt een foto van zichzelf in bikini - terwijl ze onder een buitendouche (of is het wat anders?) verkoeling zoekt - en dat zorgt voor een hoop positieve reacties.

Naast een hoop oh's en ah's zorgt de presentatrice en zangeres ook voor een hoop lol met haar post.

Stomend heet

De reden: het is een reality vs Instagram post. Op de eerste (stomend hete) foto lijkt het alsof Kim-Lian onder een buitendouche in bikini staat te hupsen, maar scroll je even naar rechts zie je het werkelijke beeld: ze staat op een klein balkon onder een gietertje.

Grapje

Niet de bikinibroek, maar de lolbroek aan dus. Haar volgers kunnen er om lachen. 'Jammer dat ik zo groot ben, anders was ik in het badje naast je gaan liggen. Ik ga stuk hier.' En: 'Leuke grap en leuk gemaakt', zegt een ander.

Nieuwe single

Kim Lian is op dit moment druk bezig met nieuwe muziek. Zo heeft ze zowel een Nederlands als een Zweeds nummer uitgebracht. Vandaag lanceert ze ook een nieuwe single over haar geliefde strand in Wijk aan Zee.

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Foto bikinibody Kim-Lian van der Meij zorgt voor een hoop oh's en ah's

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.