Fockeline Ouwerkerk in nieuwe serie Dit zijn wij

Fockeline Ouwerkerk in nieuwe serie Dit zijn wij

Fockeline Ouwerkerk, Vincent van der Valk, Esmée van Kampen, Kay Greidanus en Romano Haynes spelen de hoofdrollen in de nieuwe dramaserie Dit zijn wij. KRO-NCRV en producent NL Film zijn woensdag begonnen met de opnames van de serie die in het najaar is te zien op NPO 1, heeft de publieke omroep bekendgemaakt. De serie is gebaseerd op de Amerikaanse NBC-hit This Is Us.

Vincent van der Valk en Fockeline Ouwerkerk spelen in de serie de jonge ouders Johan en Anna, die hun kinderen op de best mogelijke manier proberen op te voeden. Daarnaast draait de serie om nog drie andere personages, de 35-jarigen Katja, Kasper en Edgar. Ze zijn allemaal op zoek naar liefde, waardering en voldoening in hun leven. De serie onthult hoe de kleinste gebeurtenissen in ons leven impact hebben op wie we zijn en willen worden.

This is Us

De regie van Dit zijn wij is in handen van Mark de Cloe en Simone van Dusseldorp. 'This Is Us is een superslim, prachtig vervaardigd drama', zegt producent Kaja Wolffers op de website van The Hollywood Reporter. 'We kunnen niet wachten tot kijkers de personages ontmoeten. We hopen dat het Nederlandse publiek ze in hun hart sluit zoals het Amerikaanse publiek dat heeft gedaan met het origineel.'

In This Is Us worden de hoofdrollen gespeeld door Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz en Justin Hartley. De Amerikaanse serie is inmiddels toe aan zijn derde seizoen.

Fockeline Ouwerkerk in nieuwe serie Dit zijn wij

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders