Floortje Dessing blijft 'thuis' voor nieuw programma

Door Redactie
Floortje Dessing blijft 'thuis' voor nieuw programma

Floortje Dessing reist normaal gesproken de hele wereld over maar voor haar nieuwe programma Floortje Blijft Hier blijft de presentatrice dicht bij huis. Ze gaat op zoek naar inspirerende verhalen over veerkracht en zelfredzaamheid in deze tijden van de coronacrisis, zo heeft BNNVARA bekendgemaakt.

'Het zijn verwarrende en verdrietige tijden, we proberen allemaal te dealen met de nieuwe realiteit, ik ook', zegt Floortje. 'Ik probeer in dit programma mensen te vinden in Nederland die ons kunnen inspireren, die ons verder kunnen helpen met hoe we met de nieuwe realiteit kunnen omgaan. Ik hoop dat we ondanks al het verdriet opbeurende en positieve verhalen kunnen vertellen, over wat we wél kunnen. Want ik ben ervan overtuigd dat we allemaal veel meer kunnen dan we soms zelf denken.'

In het programma spreekt Floortje op gepaste afstand met verschillende mensen. De eerste aflevering is donderdag te zien op NPO 1.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Floortje Dessing blijft 'thuis' voor nieuw programma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.