Floor Jansen herstellende na operatie en dit is hoe het nu met haar gaat

Floor Jansen herstellende na operatie en dit is hoe het nu met haar gaat

Het was op 14 april even schrikken voor zangeres Floor Jansen (40). Zij liet toen weten dat ze in het ziekenhuis was beland met een enorme buikkramp, dat een galsteenaanval bleek te zijn. Ze heeft inmiddels een operatie achter de rug en laat weten hoe het met haar gaat.

Galsteenaanval

Nadat de Nightwish-zangeres werd opgenomen in het ziekenhuis, werd duidelijk dat ze een galsteenaanval had. Uiteindelijk moest ze haar galblaas laten verwijderen. Er zouden zo'n vijftien stenen in zitten.

Goed herstel

Op Instagram en Twitter laat Jansen dan ook weten hoe het nu met haar gaat. 'Bedankt voor alle warme wensen die ik van iedereen kreeg', zegt de veertigjarige in een video. 'Het gaat al een stuk beter, ik ben heel goed aan het herstellen van de operatie en ik krijg elke dag weer nieuwe energie.' Dat klinkt in ieder geval al een stuk beter.

Beste zangers

Jansen is een Nederlandse zangeres die vooral bekend is als de frontzangeres van de Finse symfonische metalband Nightwish én door haar deelname aan 'Beste Zangers' in 2019.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.