• Hazes

Flinke tegenslag voor Rachel Hazes op haar verjaardag

Door Redactie
Flinke tegenslag voor Rachel Hazes op haar verjaardag

Rachel Hazes mag vandaag 51 kaarsjes uitblazen. Helaas hangt er een donkere wolk boven haar verjaardag. Rachel heeft namelijk slecht nieuws te horen gekregen.

Conflict met ex-hartsvriendin

Rachel heeft al een tijd een conflict met haar voormalig hartsvriendin en zakenpartner Marieke van Beek. Het conflict gaat over de betaling van huur en kwam woensdag voor de rechter. Helaas voor Rachel heeft de rechter haar volledig ongelijk gegeven.

Huurtarief

In 2016 bood Rachel aan haar beste vriendin Marieke aan om één van haar appartementen in Vinkeveen te huren. Rachel zegt dat er destijds is afgesproken dat Marieke haar maandelijks € 1400,- zou gaan betalen. Marieke zelf denkt daar anders over, die meent dat er € 800,- per maand afgesproken was. Rachel vindt dat er sprake is van een huurachterstand van duizenden euro's en wil dit geld zo snel mogelijk ontvangen. Marieke woont momenteel nog steeds in het appartement en wil niet vertrekken.

Rachel krijgt ongelijk

De rechter heeft Marieke vandaag gelijk gegeven. De reden daarvoor is dat Rachel in eerste instantie akkoord is gegaan met het huurtarief van € 800,- per maand. Toen de vriendschap tussen de twee in zwaar  weer kwam, koos Rachel voor een huurverhoging. Deze huurverhoging is volgens de rechter onvoldoende onderbouwd. 

Verjaardag

Op Instagram plaatste Rachel vandaag een foto ter ere van haar 51ste verjaardag. Hierbij schrijft ze: 'Jeetje, 51 alweer. Precies een jaar geleden had ik een mooi feest voor mijn 50ste verjaardag... Wat gaat een jaar toch snel en wat hebben we ondanks de verdrietige momenten van het afgelopen jaar ook weer super mooie momenten mogen beleven! Ik koester al mijn dierbaren om mij heen en ben blij met alle geweldige herinneringen die we mogen maken met z'n allen'.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.